ประกาศรับสมัครงานจากบริษัท Nielsen Company (Thailand)

Good opportunity for graduating students to start a career!

We are opening for recruitment 2 positions:

Operations Executive(TAM) and Workflow Analyst

Contact: The Nielsen Company (Thailand) Limited. (Head Office),

323 United Center Building 26/F,  Silom Road, Silom, Bangrak, Bangkok 10500
E-mail: tri.kiatmongkonkul@nielsen.com
Tel: 02-674-6000 ext. 4770